Activitats

MULTIESPORTIU DE NADAL

Per aquestes vacances de Nadal et proposem una activitat per divertir-te i aprendre amb els teus amics. Els nostres professionals t’ensenyaran de manera ràpida els esports de raqueta, com ara el tennis i el pàdel. També farem competicions, jocs en un entorn natural i moltes coses més.

Tenim activitats per a totes les edats i monitors amb molta experiència.

El deporte más adecuado para tu hijo según su edad

 

MULTIESPORTIU DE SETMANA SANTA

En aquests dies de descans i reflexió et proposem una activitat esportiva molt divertida, en un ambient immillorable i amb la possibilitat de fer nous amics.

Els nostres dos esports estrella són el tennis i el pàdel; els nostres professors són professionals i amb ells n’aprendràs de manera ràpida. I si ja en saps una mica, o bastant, sempre pots millorar i passar-t’ho encara més bé amb una raqueta o una pala. Amb lligues, concursos, competicions, partits i molts jocs.

A més a més de provar activitats noves i conèixer gent, també deixaràs respirar el teu cos en un lloc rodejat de natura.

Algunes de les nostres activitats són en anglès, perquè no en perdis la pràctica en aquests dies de vacances.

Tenim activitats per a totes les edats.

Formulari d'inscripció

 

 

MULTIESPORTIU D´ESTIU

Cada estiu t’estem esperant en el nostre club de tennis.

És veritat que a l’estiu toca descansar. Però amb tant de temps lliure, et proposen venir al nostre club de tennis i pàdel. Aquí aprendràs a jugar a tennis i pàdel d’una manera ràpida i segura, o podràs millorar-ne el teu nivell.

A més a més de practicar esports de raqueta, també organitzen jocs amb la pilota i jocs d’aigua perquè et refresquis. T’esperen excursions pels boscos que rodegen el club, on aprendràs coses que et sorprendran i potser hi trobis algun follet o alguna fada...

Algunes de les nostres activitats són en anglès, perquè no en perdis la pràctica en aquests mesos de vacances.

Tenim ganes de sorprendre’t i estem segurs que ho aconseguirem!

Anima’t i vine a gaudir també aquest estiu!

Tenim activitats per a totes les edats.

Miami Tennis Club | Pros | Junior Academy | Clinics | Camps