Stage Tennis juliol i agost 2020

Vine a gaudir amb nosaltres d’un Stage de tennis a l’estiu amb un toc especial.

Cada estiu ens reunim amb els familiars i gaudim del que més ens agrada fer. Si el tennis és la teva passió, vine al nostre Stage; els nostres entrenadors t’ensenyaran en molt poc temps a poder defensar-te i a millorar el teu joc. Sigui quin sigui el teu nivell, nosaltres ens adaptem a les teves necessitats!! Amb els nostres programes d’entrenament, potenciarem el teu millor tennis.

L’objectiu és que milloris el teu nivell tècnic, tàctic i físic en les nostres pistes de terra batuda. Jugar partits entre amics, i fer-ho en un entorn agradable i envoltat de natura!

L’Stage està pensat per a tots els nivells i per a edats d’entre 8 i 18 anys.

L’Stage de JULIOL es farà a les TARDES, amb un horari de 17h a 20h, de dilluns a divendres.

  • La contractació és per setmanes; comença el 29 de juny i dura fins al 31 de juliol. (Es poden contractar setmanes seguides o saltejades fins a un total de les 5 setmanes que oferim).
  • La durada de l’Stage Tennis JULIOL TARDES és de 5 setmanes.
  • El preu de l’Stage és de 115€ / setmana per als no socis, i de 90€ / setmana per als socis.
  • El preu es redueix progressivament en cas de més setmanes contractades.

L’Stage d’AGOST es farà als MATINS, amb un horari de 9h a 12h, de dilluns a divendres.

  • La contractació és per setmanes; comença el 3 d’agost i dura fins al 28 d’agost. (Es poden contractar setmanes seguides o saltejades fins a un total de les 4 setmanes que oferim).
  • La durada de l’Stage Tennis AGOST MATINS és de 4 setmanes.
  • El preu de l’Stage és de 115 € / setmana per als no socis, i de 90€ / setmana per als socis.
  • El preu es redueix progressivament en cas de més setmanes contractades.

Un cop feta la inscripció, rebrà un correu electrònic confirmant-la i dient-li l’import a pagar i el número del compte bancari per fer-hi l’ingrés.

Si en el termini d’una setmana d’haver rebut la notificació telemàtica no s’ha fet la transferència, la reserva quedarà anul·lada.

Per més informació es pot dirigir al correu electrònic escolatennissantpol@gmail.com

En compliment del que disposa la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem  que les dades personals que ens facilita seran incorporades a un fitxer, degudament inscrit a l’Agència Espanyola de protecció de dades, responsabilitat de Club Tennis Sant Pol, per dur a terme la gestió i control de la relació comercial amb els clients de l’empresa. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació i oposició sol·licitant-lo per escrit en el domicili del Responsable del Fitxer. CLUB DE TENNIS SANT POL DE MAR.

Dades personals
Dades sanitàries
Setmanes i torns
Talla samarreta
Autoritzacions