Informació inici Casal

 
Aquest dilluns dia 25 de juny comença el casal per molts dels vostres fills/es i és per això que enviem aquest correu electrònic, per recordar alguns aspectes a tenir en compte. Tothom en pot treure d’aquest correu qüestions rellevants.

 • El casal d’estiu comença a les 9 del matí però tenim un servei gratuït d’acollida a partir de les 8 am.
 • L’horari de recollida serà a les 13.00h del migdia (excepte pels que tenen contractat servei de carmanyola que serà a les 15h). 
 • Com ja sabeu, la contractació del casal és per setmanes. Per tant, sempre que hi hagi plaça disponible es pot ampliar la contractació per a setmanes posteriors. Realitzem el casal fins el divendres dia 27 de juliol. 
 • Com a novetat, aquest any farem 4 excursions, una cada setmana de juliol.
  1a setmana de juliol: Marineland
  2a setmana de juliol: Water world & Gnomo Park (petits)
  3a setmana de juliol: Jalpi Aventura
  4a setmana de juliol: Tibidabo
  • En cada excursió s’especificarà l’hora d’arribada, ja que aquesta serà entre les 15 i les 17h segons excursió.
  • Les excursions no són obligatòries, i els nens es poden quedar al club però la programació d’activitats es veurà afectada segons el nombre de nens que es quedin i les edats d’aquests.

  Les excursions està oberta a qualsevol nen i nena que vingui al casal en una altra setmana. És a dir, encara que durant aquella setmana no vingui al casal, us podeu posar en contacte amb nosaltres i apuntar-lo sense cap problema.
  *Inscripcions durant la mateixa setmana de l’activitat.
  El servei de migdia es pot contractar per setmanes (gaudint així d’un descompte) o es pot comprar notificar el mateix dia (sempre i quan es comuniqui tot just arribar al casal, abans de les 9:15h). En el moment de comunicar-ho s’haurà d’abonar l’import corresponent: 5€ si el nen/a es queda fins les 15h.

 • El primer dilluns de cada setmana donarem una samarreta del casal als nens i nenes que no la tinguin.
  Volem recordar que en cas de voler una segona samarreta la podeu adquirir per 10€ en el moment desitjat.
 • Cal portar cada dia l’esmorzar i una cantimplora d’aigua. Tota la roba i la motxilla marcada amb el nom i cognom (sobretot els més petits). Recomanem portar una gorra marcada amb el nom i crema solar (si pot ser ja posada des de casa). 
 • Banyador i tovallola els dies que hi hagi programat jocs d’aigua i/o platja. Qui vulgui portar material addicional com raqueta de tennis o pàdel no hi ha cap problema, però nosaltres deixem tot el material que es requereix per a dur a terme les diferents activitats. El casal no es farà responsable del deteriorament o pèrdua de material propi. Habilitarem un espai per material extraviat.
 • Podeu veure la graella d’activitats a l’entrada del club penjat sobre un plafó i a la web www.tennissantpol.cat
 • Pels més menuts del casal,  grup: “Rafa Nadal” (nascuts 2012,2013,2014) recordeu que els dijous hi ha activitat d’hípica (les 4 setmanes de juliol). Quan hi hagi aquesta activitat s’haurà de portar els nens/es a la mateixa hípica a les 9 del matí i anar a buscar-los a les 13.00h. (En cas de tenir, dos nens o nenes al casal i que un d’ells faci hípica i l’altre faci activitats al club perquè és d’una franja d’edat superior, recomanem anar a recollir primer el nen de la hípica i després recollir el nen/a que estigui al club, ja que si arribeu amb retràs al club no hi ha cap problema. Pels nens d’aquesta franja d’edat que es queden a dinar ens hauríeu d’autoritzar a través d’un petit document per realitzar les baixades de la hípica amb el cotxe particular i donar-li a la monitora encarregada del grup el primer dia (seria bo que si utilitzeu cadireta o alça ens el deixéssiu aquest dia a les 9h del matí a la monitora corresponent i la tornéssiu a recollir en acabar la jornada). 
 • De la mateixa manera que en el punt anterior, veureu que aquest any cada grup baixa un dia al Parc del Litoral per a realitzar diferents activitats de lleure i esports. Només en cas del grup “Rafa Nadal” (nascuts 2012,2013,2014) s’hauran de deixar al parc del litoral a les 9h i anar a buscar al mateix parc a les 13.00h. (Respecte els nens que es queden al menjador dins aquesta franja d’edat s’haurà d’autoritzar el transport del nen/a fins el club de tennis).
  Tots els altres grups sempre es portaran al club de tennis i es recolliran al mateix club, ja que les baixades i pujades les faran a peu.
 • Un dia a la setmana baixem a la platja. (menys el grup de petits: Rafa Nadal). 
 • Tots aquells nens i nenes que vulguin marxar sols a les 13.00h hauran de portar un document on acrediti que poden marxar sols i donar-li al seu monitor de referència.

Moltes gràcies i molt bon estiu a tothom!!!
 
Wetennisbcn
Club Tennis Sant Pol