Empreses

Esdeveniments

Estàs pensant en promoure alguna activitat per incentivar els teus treballadors? Creus que seria bo que convisquessin unes hores fora de l’àmbit de l’empresa, per millorar la companyonia i la bona relació entre ells? Has sentit a parlar del team building, de la conveniència de facilitar l’esforç per un objectiu comú? De la incentivació i de la necessitat de fer equip, d’anar tots a una? No oblidis que, encara que no ho sembli, el tennis i el pàdel també son esports d’equip.

Si vols, des del Club de Tennis Sant Pol podem donar-te un cop de mà. Les nostres instal·lacions permeten diferents possibilitats, des d’organitzar tornejos d’empresa a classes per grups o trobades més o menys grans, tot en un ambient distès o competitiu, com més et convingui. Si cal, podem combinar activitat esportiva amb dinars o sopars col·lectius. Truca’ns, i els nostres tècnics t’ajudaran, primer a dissenyar el que més et convingui i després a convertir-lo en realitat.

I no oblidis que també pots organitzar alguna cosa com a mostra d’agraïment als teus col·laboradors, patrocinadors, proveïdors o clients, per incrementar el vostre lligam i perquè estiguin encara més satisfets i cofois de la vostra relació.

Patrocinadors

Vols aprofitar el Club de Tennis Sant Pol per donar-te a conèixer o promocionar-te? T’agradaria veure anunciada la teva empresa a les nostres instal·lacions? O que els nostres esportistes lluïssin el logo en els equipaments? Posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem què podem fer plegats per ajudar-te a créixer.

Col·lectius

Sou una colla i voleu jugar a tennis o pàdel? Tenim ofertes especials per a col·lectius, per facilitar-los la pràctica de l’esport, tant de forma ocasional como de manera més continuada, i també per incorporar-se com a socis del club.