Escola adults

Et proposem gaudir del pàdel amb nosaltres a través d’un programa breu, adaptat al teu ritme de vida. Si no ho has provat mai, ara és es moment. Anima’t!

Farem que progressis molt ràpidament perquè en poc temps puguis gaudir a la pista amb els amics o rivals. Et proposem una millora física adequada; un pla de treball permetrà que assoleixis els teus objectius d’una manera més ràpida.

Imagina que saps moure’t per la pista de pàdel i controles els cops més imprescindibles, però et manca definir més les jugades; nosaltres et donarem recursos que et facin guanyar més punts. Dominar les parets serà un punt vital en el teu joc, tant defensiu como d’atac. Per nosaltres, el joc de xarxa cobra una importància vital en aquest esport tan divertit; faràs volees d’una manera contundent i precisa, posant la bola en tot moment on vulguis. Els rivals es trobaran davant d’un mur!

Tenir una bona lectura del joc, convertir una defensa en atac, saber fer un globus o tenir un bon cop tècnic són eines que podrem facilitar-te amb el nostre sistema.

T’estem esperant, fes una prova de nivell i posa’t a prova amb el nostre equip!!