Escola infantil

MiniPàdel

Amb els més menuts ens divertirem amb jocs específics per a la seva edat que els permetin familiaritzar-se amb la pala, la pilota i la pista de pàdel, i també millorar les habilitats cognitives, sempre d’una manera divertida, fomentant l’amistat i la companyonia.

Farem compatibles els jocs perquè d’una manera senzilla puguem treballar la tècnica i algun patró de moviment.

El minipàdel ha de ser considerat com una etapa en el procés d’aprenentatge.

(Recomanació: mínim 1 dia setmana)

Iniciació

En aquesta etapa fem més treball físic, perquè el tren inferior té molta importància i serà el màxim responsable que els alumnes assoleixin més o menys èxit en el joc. També augmentarem les seves capacitats, com ara tenir bon ritme, equilibri, força i resistència aeròbica. Amb exercicis tècnics els ensenyarem a conèixer bé tots els cops fonamentals del pàdel, de manera que en poc temps podran defensar i atacar.

(Recomanació: mínim 2 dies setmana)

Perfeccionament

Farem que els alumnes coneguin els secrets del joc del pàdel, els ensenyarem com actuar en els rebots, tant senzills com dobles, i els donarem eines perquè puguin sortir-se’n en qualsevol situació de joc. Serà important l’orientació en pista i per això farem exercicis i jocs perquè dominin el fons de pista, la mitja pista i la xarxa. La part física serà més intensa, i així tindran més resistència anaeròbica i aeròbica. Entrenarem el joc a la xarxa perquè tinguin una volea contundent i òptima, i puguin acabar un punt. Practicarem amb situacions de joc reals per afavorir la presa de decisions i potenciar així la visió de joc.

(Recomanació: mínim 2 dies setmana)

Competició

Des de l’escola sempre animem els alumnes que vulguin posar-se a prova a participar en competicions, tant en campionats amistosos com socials, comarcals o territorials.

L’escola prepararà les parelles d’alumnes que competeixin plegades i necessitin tenir més preparació física, tècnica, tàctica i mental.

(Recomanació: mínim 3 dies setmana).