Escola adults

Nivell Iniciació

Si no has provat mai el tennis, anima’t! Està comprovat científicament que la qualitat i la quantitat de vida milloren amb la pràctica d’aquest fantàstic esport!

Oferim una metodologia avançada, sempre adaptada a les teves capacitats, perquè progressis ràpidament des del nivell més bàsic.

Nivell Mig

Què passa quan saps defensar-te en una pista de tennis i controles els teus cops, però sents que pots donar més de tu mateix?

Posa’t en les mans dels nostres tècnics i aprèn els efectes més emprats per a cada situació del joc. Això farà que evolucionis cap a un tennis més segur i menys exigent físicament. En gaudiràs molt més!

Nivell Avançat

Si domines tots els cops de tennis, saps fer un servei directe, una correcta aproximació a la xarxa i bones volees, però et manca acceleració i l’estratègia no la tens ben definida…

T’oferim les nostres eines tècniques que faran que puguis tenir una estratègia més clara, molt més eficient en cada fase del partit, millorar la teva fortalesa mental i identificar quines són les debilitats del teu rival!